Informatieboekje SPS klik hier

 

Informatieboekje de Wip wapklik hier

 


 

Telefoonnummer peuterspeelzaal

Wilt u voor het afmelden van uw peuter tijdens de peuterspeelzaaluren zoveel mogelijk het eigen nummer (06-15205875) van de peuterspeelzaal gebruiken?

(Buiten deze tijden is het telefoonnummer niet bereikbaar) 

De speelzaaltijden voor 's morgens zijn: brengen tussen kwart voor negen en negen uur. Halen tussen kwart over elf en half twaalf. 's Middags zijn de speelzaaltijden: brengen tussen één uur en kwart over één en halen tussen kwart over drie en half vier.

 

Mocht u via de mail contact met ons wensen is dat vanaf heden ook mogelijk. Wij zijn te bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U mag ons ook mailen bij het afmelden van uw peuter als wij telefonisch niet bereikbaar zijn.


 

Oudercommissieleden

Wij zijn geregeld op zoek naar ouders voor de oudercommissie.

Zou u het als ouder een leuke uitdaging vinden om ons leidsters te helpen bij het uitvoeren van enkele activiteiten, dan kunt u dit bij de leidsters aangeven.

Ouders die de leidsters op dit moment ondersteunen zijn

Marijke Dam

Yvonne vd Berg

Albertine Slot

Wilma Mulder

Tanja Schra Bruigom

Annemiek Wisman

Assistentleidsters

Bianca Boers op maandagmiddag, woensdagmorgen en vrijdagmorgen

Riet van Werven op maandagmorgen

Marrie de Graaf op donderdagmiddag

(wij hebben nog plek voor een vrijwilligster op de dinsdagmorgen en evt. donderdagmiddag, mocht u zich aangesproken voelen neem dan contact op met één van de leidsters)


 Schoolvakanties voor 2015 - 2016

Herfstvakantie 19 oktober tot 25 oktober

Kerstvakantie 21 december tot 3 januari 

Voorjaarsvakantie 29 februari tot 6 maart

Meivakantie 25 april tot 8 mei

 

25 maart Goede Vrijdag

28 maart 2e Paasdag

16 mei 2e Pinksterdag


Eind van 2015 in zicht.

Het einde van dit jaar is in zicht. Dit is voor de peuters weer een hele drukke tijd met veel spannende indrukken. wij zullen van de ene beleving in de andere gaan vallen. Nu is eerst Sint Maarten aan de beurt op 11 november en gelijk de zaterdag daarop zal op heel veel plaatsen de lieve Sint weer arriveren met zwarte pieten. Als Sint en zijn pieten weer op weg gaan naar Spanje springen we met z'n allen in de kerstsferen om hierna twee weken vakantie te vieren en het oude jaar uit te zwaaien en het nieuwe jaar weer te verwelkomen. Wij wensen ouders en peuters alvast een hele gezellige tijd toe.

 


 Boswandeling 2015

Woensdag 28 oktober en vrijdag 30 oktober was het eindelijk zover. Het jaarlijkse uitje naar het bos. Vanwege het mooie weer hadden we zelfs de gelegenheid om na de wandeling te picknicken. We hebben de ochtend afgesloten met een aantal kringliedjes.

 

Hierbij willen wij de ouders bedanken voor het rijden en begeleiden van de peuters. Dank zij jullie kunnen de leidsters de boswandeling elk jaar weer organiseren. 

parkeerplek   samenoppadhutvanstokken   evenuitrusten


 

 Beweegdiploma 29 oktober 2015

Wij zijn al weer een hele tijd met bewegen bezig, en na een periode van oefenen was het nu eindelijk tijd voor het bewijzen en laten zien van de geleerde oefeningen. Het was een spannende middag. Na afloop konden de peuters in de hal onder het genot van een beker ranja en een snoepje even nagenieten. Gelukkig zijn alle peuters geslaagd en konden met een heus diploma naar huis.

 

Klaarvoordestart    oudersenverzorgerslangsdekant

 

springenvanhogekussens    Daniserranja

 


 

 

Opknappen peuterspeelzaal.

De kogel is door de spreekwoordelijke kerk! De peuterspeelzaal wordt opgeknapt en zal voorzien worden van een nieuw likje verf. De oudercommissie is al heel hard aan het werk geweest om het voorbereidend werk voor elkaar te krijgen. Helaas zijn er nog een aantal ouders die zich nog niet op de lijst hebben opgegeven. Zij zullen binnenkort worden benaderd om  ook hun steentje bij te kunnen dragen en om het opknappen tot een succes te maken. De oudercommissieleden en leidsters kunnen het niet alleen. Er zijn twee avonden gepland en ieder mag zelf aangeven op welke dag hij of zij wil komen. Wij zullen zorgen voor voldoende koffie of thee en natuurlijk ook wat lekkers.


 

 

dsc00873

Een impressie 

van onze gezellige

peuterspeelzaal.

dsc00872 dsc00877

 

 


 Hieperdepiep Hoera!!!!!!!!!

Esmee is 31 oktober drie geworden.

 

 


 Schooljaar 2015-2016

Maandag 5 oktober is de fotograaf geweest. Alle ouders hebben de mogelijkheid om via internet de foto's te bekijken en te bestellen. Hier hebben alle ouders ondertussen bericht van gehad.