MEI 2017

Beweegdiploma's zijn weer uitgereikt! Wat een feest en plezier.

pmc beweegdiploma

pmc moederdag

Om te plukken deze moederdagbloemen. (en te zoenen)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pmc nora 4pmc zoey 3

 Januari 2017

 Kerst

Tijdens de kerstmarkt hebben de peuters hun creaties verkocht. De opbrengst van deze verkoop is naar het goede doel gegaan. Samen met de opbrengst van de basisscholen kon er een prachtig bedrag: 500 euro,  worden overhandigd aan het zwembad in Blokzijl. Op deze manier hopen we een bijdrage leveren om het zwembad nog lang te behouden. Met de opbrengst van de overige producten kunnen we een aantal keren in de Ploats gymmen. Iedereen hartelijk bedankt!

Voorlezen bij de Rolpaal

Op donderdag 2 februari gaan  de peuters naar de Rolpaal in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Daar gaan we samen met de kleuters en de peuters en kleuters van de Schutsluis luisteren naar een verhaal dat wordt voorgelezen uit het boek: De kleine walvis.

Ieder jaar vind deze gezamenlijke activiteit plaats, telkens door een ander georganiseerd. Deze keer ligt de organisatie in handen van de Kletskoppies en de Rolpaal. Ook dit jaar is er gekozen om een bekende Blokzieliger te laten voorlezen. Wij hebben er zin in!

Bibliotheekbezoek in Vollenhove

Op donderdag 9 februari gaat bibliothecaresse Astrid Faber de bibliotheek van Vollenhove aan ons laten zien én voorlezen! Peuters worden op de gebruikelijke tijden op de speelzaal verwacht en weer opgehaald.